Következő előadások

Nincs esemény

SZTORIGAMI

Történetek kavalkádja

Ez egy interaktív improvizált előadás. Na mielőtt már csukod is be az internetet, hogy eddig lehet érdekelt, de most már nem, mert szeretsz jól szórakozni ugyan, de nem szerepelnél, meg színpad is, meg mindenki néz meg na… azt azért meg mégse. Álljon rögtön itt az elején a disclaimer: annyira nem interaktív!!!
Na de akkor mennyire az? Meg egyáltalán mi ez??
Na igazad is van, hogy ezt szeretnéd már tudni, úgyhogy mondjuk is. Hát ez olyan, hogy megnézel 5 improvizált kis történetet, aztán a közönséggel együtt (látod nem egyedül kell!) szavaztok melyiket néznétek még tovább. Ily módon egy történetszál kiesik. Aztán nézitek a maradék 4-et tovább és ha ez megvan, akkor megint lehet élni a polgárjog adta jogotokkal és szavazni, hogy melyikből néznétek még tovább. És akkor így megint kiesik egy szál történet, és ez megy egészen addig amíg végül egy történet nem marad mind felett…?
Ez a tovább ez még érdekes lehet, erről még mesélünk itt kicsit. Na már most a tovább, az nem biztos, hogy „kronológiai tovább”, mert az is lehet, hogy az előzményét nézitek meg valamelyik sztorinak. De még az sem biztos, hogy „idő tovább”, hogy Christopher Nolan-i magasságokba emelkedjünk. Mert az is lehet, hogy nem is szereplők időben későbbi, vagy előbbi sztoriját nézzük tovább, hanem mondjuk azt, hogy mi történt azon a helyen miután ők elmentek. Vagy akár azt, hogy mi lett azzal a bankjeggyel, amit a sztori egy pontján az egyik karakter átadott a másiknak. Aki impró játékokkal kel és fekszik az már tudja, hogy a Superscene formátumról lesz itt szó, de ha te nem ez a karakter vagy akkor (és most visszajövünk az emlegetett nolani szintről) csak gyere el, igyál egy finom italt és érezd jól magad mellé.

Képek korábbi előadásainkból